Avio karta za Lajpcig

Molim Vas da li postoji let na relaciji Beograd -Lajpcig za 2. maj. Povratak bi bio 6. maja.

ODGOVOR

Avio karta za Lajpcig

Najpovoljnija cena povratne karte za Lajpcig je za putovanje u periodu 2. maj - 6. maj iznosi 41.426 dinara sa svim uračunatim taksama.

Let obavlja avio kompanija Austrian Airlines sa 1 međusletanjem u Beču.
Polazak iz Beograda je 2. maja u 15h, a u Lajpcig stižete u 18.50h.
Povratak iz Lajpciga je 6. maja u 19.30h, a u Beogradu ste u 23.30h.

Da pogledate ovu ponudu i uporedite cene sa drugim avio kompanijama za isti termin putovanja ili online rezervišete kartu kliknite na Avionska karta Beograd Lajpcig

Red letenja i cene za bilo koji drugi datum putovanja proverite na Jeftine avio karte za Nemačku

Opcije za plaćanje

Nakon obavljene rezervacije, avionsku kartu možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.

Uniqa osiguranje

Za putovanje u Nemačku poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Lajpcigu

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Lajpcigu, kliknite na link Online rezervacija hotela i proverite ponudu i cene.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, cene za 4 noćenja se kreću od 21.550 dinara, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA