Avio karte Beograd Študgart, hoteli

Poštovani,
Želela bih da znam koja je razlika u ceni izmedju karte za vikend i radni dan? Htela bih putovati u maju, u jednom pravcu Beograd - Studgart.

ODGOVOR

Cena avio karte Beograd Študgart

Nema razlike u ceni avio karata radnim danima i vikendom. Cena avionske karte zavisi od avio kompanije koja obavlja let, datuma kada planirate da putujete i od broja raspoloživih mesta u avionu.

Zato vam preporučujem da popunite masku sa leve strane i proverite raspoložive cene karata za datum kada planirate putovanje. U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite STR (za Štutgart), izaberite kao vrstu putovanja Let u jednom smeru, iz kalendara odaberite datum putovanja, i dobićete ponudu svih letova za taj dan i cene karata.

Trenutno najpovoljnija cena karte u jednom smeru koju sam vam pronašla za putovanje tokom maja meseca iznosi 7.840 dinara sa svim taksama. Ovo je direktan let avio kompanije Jat Airways i po ovoj ceni za sada postoje letovi i radnim danima i vikendom.

Na linku Jeftine karte za Nemačku pogledajte raspoložive letove i cene karata za bilo koji datum putovanja.

Kada pronađete odgovarajući let, možete odmah online da rezervišite kartu, a plaćanje je potrebno da obavite do kraja dana.

Rezervacija avionske karte

Kratko uputstvo kako da u koracima izvršite online rezervaciju avionske karte pročitajte na linku Kako da kupim kartu?

Avio kartu možete rezervisati i putem telefona, a naše radno vreme je od ponedeljka do petka u periodu 9-20h. Naši kontakt telefoni su 0800-085-085 za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i +381-62-280029 za pozive iz inostranstva i sa mobilnog telefona.

Online naručivanje zdravstvenog osiguranja za put u inostranstvo

Za putovanje u Nemačku poželjno je da kupite putno osiguranje. Polisu osiguranja možete da naručite preko linka Uniqa putno osiguranje.

Potrebno je da popunite formular traženim podacima, a odmah nakon toga na mail će vam stići instrukcije za uplatu osiguranja. Izaberite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara i po obavljenoj uplati polisa osiguranja će vam biti poslata na e-mail.

Opcije za plaćanje

Avionsku kartu i zdravstveno osiguranje možete da platite na nekoliko različitih načina:

Za plaćanja iz inostranstva, kao i za plaćanje iz Srbije vikendom i praznicima uplatu možete obaviti samo online, Master ili Visa karticom.

Online rezervacija hotela

Pogledajte ponudu hotela i cene smeštaja za vaš boravak u Štutgartu na linku Hoteli u Nemačkoj.

Potrebno je izaberete zemlju i grad, datume dolaska i odlaska i tip sobe. Dobićete ponudu svih raspoloživih hotela sa ukupnom cenom za navedeni broj dana boravka u Štutgartu.

Kada izaberete hotel koji vam najviše odgovara po lokaciji, ceni i sadržaju, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće se prozor gde treba da unesete podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o osobama koje će odsesti u hotelu. Napomenula bih vam samo da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express.

Za sve promene u vezi rezervisanoh hotelskog smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA