Avio karte do Lajpciga, hoteli

Cena jedne povratne karte Podgorica - Lajpcig ili ako nema leta iz Podgorice, onda Beograd - Lajpcig povratna karta za prvi let koji ima?

ODGOVOR

Avionske karte do Lajpciga

Do Lajpciga postoji svakodnevno avionska veza kako iz Beograda tako iz iz Podgorice dok direktna linija još uvek nije uvedena.
Najjeftinija povratna avio karta za polazak iz Podgorice u nedelju 08.04. a povratak u subotu 21.04.2012 godine iznosi 111.987 dinara.
Da pogledate ponudu svih letova za navedni datum i destinaciju kliknite na Podgorica TGD Lajpcig LEJ

Za polazak iz Beograda cena karte za iste datume je 58.283 dinara.
Ponudu pogledajte na linku Beograd BEG Lajpcig LEJ

Predlažem vam da na linku Avionske karte do Lajpciga proverite red letenja i cene za druge datume putovanja

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Plaćanje avio karata

Nakon obavljene rezervacije, avionske karte možete platiti na jedan od sledećih načina:

Uniqa zdravstevno osiguranje

Za putovanje u Lajpcig poželjno je da posedujete i putno osiguranje za slučaj nezgode, pa ne zaboravite na njega.
Naručite ga online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje .
Unesite potrebne podatke i izaberite način plaćanja. Kada evidentiramo uplatu, na mail ćemo vam poslati polisu. Vikendom možete platiti samo Visa ili Master karticom, a preko nedelje kao i avio karte na još jedan gore naveden način

Rezervacija hotela preko interneta

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Ljapcigu, kliknite na link Nemacka - online hoteli i proverite ponudu i cene.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, obratite se direktno hotelu

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA