Avio karte Dubrovnik Hamburg

Trebaju mi dvije najjeftinije karte za Hamburg u jednom pravcu za kraj aprila od 25. og pa do 30. og. Javite mi, da li ima li i po kojoj ceni?

ODGOVOR

Avio karte Dubrovnik Hamburg

Najjeftinije avionske karte na relaciji Dubrovnik Hamburg su za putovanje 28. aprila 2012. i trenutno postoje 2 slobodna mesta. Ukupna cena za 2 karte za odrasle osobe sa svim uračunatim taksama, iznosi 80.688 dinara.

Let obavljaju avio kompanije Croatia Airlines i Lufthansa, sa međusletanjem u Dizeldorfu.
Poletanje iz Dubrovnika je 28.04.2012. u 13.55h, a sletanje u Hamburg je u 19.40h.

Da pogledate ovu ponudu, kao i cene preko drugih avio prevoznika kliknite na link Avionske karte za Hamburg. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, preko istog linka možete odmah i da rezervišete avionske karte.

Uputstvo kako da rezervišete karte preko interneta pročitajte na linku Online rezervacije.
Aviokarte možete rezervisati i putem telefona, svakog radnog dana u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Cene karata za bilo koji drugi datum putovanja pogledajte na linku Jeftine aviokarte za Nemačku.

Plaćanje avionskih karata

Avionske karte možete platiti na jedan od sledećih načina:

Hoteli u Hamburgu

Ako vam je tokom boravka u Hamburgu potreban i hotelski smeštaj, kliknite na link Online rezervacije hotela i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama za planirani period boravka.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA