Avio karte Sarajevo Dizeldorf

Poštovani,
Molim Vas da mi ponudite cijenu avionske karte na relaciji Sarajevo-Diseldorf, povratni let. Datum polaska 07.04.2012., datum povratka 06.05.2012.
Lijep pozdrav.

ODGOVOR

Avio karte Sarajevo Dizeldorf

Trenutno najpovoljnija cena povratne avionske karte Sarajevo Dizeldorf za putovanje u periodu 7. april - 6. maj iznosi 43.383 dinara sa svim uračunatim taksama.

Let obavlja avio kompanija Lufthansa, sa po jednim međusletanjem u Minhenu u oba smera.
Polazak iz Sarajeva je 07.04.2012. u 13.10h, a u Dizeldorf stižete u 16.45h.
Povratak iz Dizeldorfa je 06.05.2012. u 9.15h, a u Sarajevu ste u 12.25h.

Ponudu za ovaj let, kao i red letenja za isti termin putovanja, a preko drugih avio prevoznika pogledajte na linku Povratna aviokarta Sarajevo Dizeldorf. Pronađite let koji vam najviše odgovara i na istom linku online rezervišite kartu.

Avionsku kartu možete rezervisati i preko telefona, pa nas pozovite na brojeve +381-62-280029 ili 0800-085-085, svakog radnog dana od 9h do 20h.

Na linku Jeftine aviokarte za Dizeldorf proverite ponudu letova i cene za bilo koji drugi datum.

Opcije za plaćanje avio karata

Rezervisanu avio kartu možete platiti na neki od sledećih načina:

  • Iz inostranstva, kao i vikendom i praznicima iz Srbije, uplatu je moguće obaviti samo online, Master ili Visa karticom
  • Iz Srbije, radnim danima:

Hotelski smeštaj u Dizeldorfu

Na linku Hoteli u Dizeldorfu možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za planirani period boravka.

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA