Aviokarte Beograd Dortmund

Najjeftinije avio karte za Dortmund u aprilu 2012. sa svim taksama?

ODGOVOR

Aviokarte Beograd Dortmund

Cene avionskih karata se međusobno mogu mnogo razlikovati od dana do dana leta, pa vam preporučujem da popunite masku sa leve strane, unesete tačne datume kada biste putovali i dobićete listu svih raspoloživih letova sa cenama.

Najjeftinija avionska karta koju sam vam pronašla za putovanje tokom aprila meseca je za polazak iz Beograda 10.04.2012. i povratak 17.04.2012. i košta 68.147 dinara. U ovu cenu su uračunate sve takse i preko ovog iznosa nemate nikakve dodatne troškove.

Let obavljaju avio kompanije Jat Airways i Air Berlin, sa po dva međusletanja.
Polazak iz Beograda je u utorak 10.04.2012. u 7.55h. Nakon dva međusletanja u Beču i Palma de Majorci u Dortmundu ste u 21.55h.
Polazak iz Dortmunda je u utorak 17.04.2012. u 6.15h, a nakon dva presedanja u Nurembergu i Beču u Beograd stižete u 12.05h.

Ovu ponudu možete da pogledate na linku Let Beograd - Dortmund. Ako vam odgovara, izaberite let i na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokartu, a plaćanje je potrebno da izvršite u roku od 12 sati, jer rezervacija u većini slučajeva toliko važi.

Ponudu letova i cene za bilo koji drugi datum ili destinaciju pogledajte na Najjeftinije aviokarte.

Online kupovina avionskih karata

Ako vam je potrebna pomoć prilikom rezeravcije, detaljno uputstvo možete pročitati na linku Online kupovina karata.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Online kupovina putnog osiguranja

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga sada naručiti i preko našeg sajta, na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA