Aviokarte za Frankfurt

Potrebno je da kupim 2 povratne karte Beograd Frankfurt za 11/08-01/09. Molim za savet da li da kupujem odmah ili vredi čekati neku promociju?

ODGOVOR

Aviokarte za Frankfurt

Trenutno najpovoljnija cena za dve povratne avio karte do Frankfurta je za let sa avio kompanijom Montenegro Airlines, sa međusletanjem u Podgorici i ukupno iznosi 44.690 dinara sa svim uračunatim taksama. Informaciju da li će biti neka promocija za letove do Frankfurta nažalost nemamo, pošto te odluke donose avio kompanije i ne najavljuju ih unapred.

Za predloženi let, polazak iz Beograda je 11.08.2012. u 8.50h, pauza u Podgorici je 2 sata i 10 min i u Frankfurt slećete u 13.50h.
Povratak iz Frankfurta je 01.09.2012. u 14.50h, i nakon zadržavanja u Podgorici od 2 sata i 20 min, u Beogradu ste u 19.40h.

Da uporedite cene sa drugim avio kompanijama za isti termin putovanja ili online rezervišete karte za ovaj let kliknite na Avionske karte Beograd Frankfurt

Red letenja i cene za bilo koji drugi datum putovanja proverite na Jeftine avio karte za Nemačku

Opcije za plaćanje

Nakon obavljene rezervacije, avionske karte možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Frankfurt poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Frankfurtu

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Frankfurtu, kliknite na link Frankfurt - online hoteli i proverite ponudu i cene.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA