Aviokarte za Štutgart

Promotivne karte za Stutgart

ODGOVOR

Aviokarte za Štutgart

Cena avionske karte zavisi od datuma putovanja. Zato je najbolje da popunite masku sa leve strane: za Polazak iz unesite BEG (za Beograd), za Sletanje u unesite STR (za Štutgart), iz kalendara izaberite datum kada biste putovali i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama za taj termin.

Najpovoljnija cena povratne avionske karte koju sam vam pronašla je za polazak 22.01.2012. i povratak 25.02.2012. i iznosi 15.662 dinara sa svim uračunatim taksama.

Let obavlja avio kompanija Lufthansa, preko Minhena.
Polazak iz Beograda je 22.01.2012. u 16.55h. Nakon međusletanja u Minhenu u Štutgart stižete u 22.30h.
Povratak iz Štutgarta je 25.02.2012. u 12.50h. Nakon međusletanja u Minhenu u Beogradu ste u 20.45h.

Ponudu za ovaj let možete da pogledate na linku Najjeftinija aviokarta Beograd Štutgart. Ako vam odgovara ponuda, na istom linku možete odmah online da rezervišete kartu, a plaćanje je potrebno da obavite u roku od 12 sati, jer rezervacija najčešće toliko traje.

Ponudu letova i cene za bilo koji drugi datum putovanja pogledajte na Jeftine aviokarte.

Rezervisanje avionske karte na sajtu

Uputstvo kako da rezervišete avio kartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Za kartu koju rezervišete na sajtu postoji nekoliko mogućnosti za plaćanja, zavisno od toga kada i odakle plaćate:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potreban savet, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje

Preko našeg sajta možete online naručiti i putno osiguranje za putovanje u inostranstvo. Unesite potrebne podatke na linku Uniqa putno osiguranje, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA