Aviolet za Berlin

Poštovani,
Planiramo porodično putovanje u avgustu do Berlina, 2 odrasle osobe i dete 10 god. Interesuje me cena povratnih karti. Molim Vas da mi napišete i cenu taksi, kao i da li je u cenu karte uračunat prtljag.
Hvala

ODGOVOR

 Avionske karte Beograd Berlin

 Cene avionskih karata mnogo zavise od datuma putovanja, avio kompanije koja obavlja let, kao i od raspoloživosti mesta u avionu. Zato vam preporučujem da popunite masku sa leve strane i proverite cenu baš za planirani datum leta .

 U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite BER (za Berlin), izaberite iz kalendara datume putovanja, za broj putnika unesite 2 i za decu 1 i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama. Prikazaće vam se ukupna cena za 3 putnika, sa uračunatim svim aerodromskim taksama i čekiranim i ručnim prtljagom (pri čemu težina dozvoljenog prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let).

 Za putovanje direktnim letom sa avio kompanijom Jat Airways trenutno najjeftinija povratna karta za putovanje tokom avgusta košta 18.023 dinara za odraslu osobu i 15.906 dinara za dete starosti do 11 godina. Ukupan iznos za 3 karte je 51.952 dinara, u ovu cenu su uračunate sve aerodromske takse i prtljag (20kg čekiranog i 10kg ručnog prtljaga) i preko navedenog iznosa ne biste imali nikakve dodatne troškove.

 Karte možete rezervisati online, preko sajta ili nas pozovite telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

 Na linku Avio karte za Berlin pogledajte letove i cene karata za bilo koji datum leta.

 

 Plaćanje avionskih karata

 Avionske karte možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

 Uniqa putno osiguranje

 Za vaše putovanje u Nemačku preporučujem vam da kupite online i putno zdravstveno osiguranje.

 Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

 

 Hotelski smeštaj u Berlinu

 Za boravak u Berlinu možete unapred da rezervišete sebi i hotelski smeštaj. Kliknite na link Hoteli u Berlinu i pogledajte ponudu hotelskog smeštaja.

 Kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti u hotelu. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

 Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA