Avion Beograd Hamburg, karte

Koliko košta karta u jednom pravcu Beograd Hamburg?
Hvala.

ODGOVOR

Beograd Hamburg avionske karte

Cena karte za avion u jednom pravcu Beograd Hamburg zavisi od datuma putovanja. Kako na ovoj relaciji ne postoji direktan let, preporučujem vam da popunite masku sa leve strane i proverite raspoložive letove i cene karata za datum kada planirate putovanje.

U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite HAM (za Hamburg), izaberite za vrstu putovanja Let u jednom smeru, iz kalendara odaberite datum putovanja, i dobićete red letenja i cene karata svih avio prevoznika koji tog dana saobraćaju na navedenoj relaciji.

Ako biste putovali u narednih nedelju dana, najpovoljnija cena karte u jednom smeru koju sam vam pronašao je za let 08.03.2012. i košta 139 evra (15.982 dinara) sa svim taksama.

Let obavljaju avio kompanije Niki i Air Berlin, preko Beča.
Avion polazi iz Beograda u četvrtak 08.03.2012. u 19.15h. U Beč slećete u 20.35h, imate pauzu 35 minuta i u Hamburgu ste u 22.45h.

Red letenja i preko drugih avio kompanija za ovaj datum putovanja pogledajte na linku Avionske karte za Hamburg, pronađite odgovarajući let i preko istog linka rezervišite sebi kartu.

Na linku Jeftine aviokarte za Nemačku pogledajte raspoložive letove i cene karata za druge datume putovanja.

Instrukcije kako da u 4 jednostavna koraka izvršite online rezervaciju i plaćanje karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Avio kartu možete rezervisati i putem telefona, radnim danima u periodu 09 do 20h:

  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, besplatno pozovite 0800-085-085
  • za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381-62-280029

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA