Avionska karta do Štutgarta, hoteli

Interesuje me karta za Stutgart iz Beograda, otprilike oko 19. maja sa slobodnim prostorom za povratak, recimo 21.maj... I koliko bi kostala karta?

ODGOVOR

Avionska karta do Štutgarta

Najjeftinija varijanta do Štutgarta je avionska karta za polazak u petak 18.05 a povratak u utorak 22.05. cena sa svim uračunatim pripadajućim taksama je 20.500 dinara.
U oba smera let je preko Ciriha i u odlasku putovanje traje 3 sata i 55 minuta, a u povratku 3 sata i 40 minuta.
Da pogledate ponudu svih kompanija za navedeni datum, kupit eili rezervišete avio karte kliknite na Avionske karte do Štutgarta

Na linku Avionske karte do Štutgarta proverite raspoloživost i cene za druge datume leta

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah i rezervisati kartu, a instrukcije kako da obavite online rezervaciju pročitajte na linku Kako da kupim?

Avio kartu možete rezervisati radnim danima u periodu od 09h do 20h i putem telefona, pozivom broja 0800-085085 sa teritorije Srbije, odnosno na +381-62280029 sa mobilnog telefona ili iz inostranstva.

Načini plaćanja

Rezervisanu aviokartu možete platiti na jedan od sledećih načina:

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Nemačku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Online rezervacija hotela

Na linku Rezervacija hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za planirani boravak u Nemačkoj.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA