Avionska karta Surčin Dizeldorf

Postovani zanima me koliko kosta avionska karta od Beograda (Surčina) do Diseldorfa?
Hvala

ODGOVOR

Avionska karta od Surčina do Dizeldorfa

Cena avio karte na relaciji Beograd Dizeldorf zavisi od datuma leta pa vam preporučujem da u pretraživaču koji se nalazi sa leve strane popunite tražene podatke i dobićete sve raspoložive letove sa cenama. Potrebno je da u polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite DUS (za Dizeldorf) iz kalendara odaberite datume putovanja i sistem će prikazti sve ponude za izabrane kriterijume.

Cene avio karata možete proveriti i na linku Jeftine avio karte Beograd Dizeldorf

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Najjeftinija avionska karta da sam ja našla je za polazak u petak 01.juna i iznosi 11.025 dinara.
U pitanju je Jat-ov direktan let koji poleće u 08:05h a sleće u Dizeldorf u 10:15h.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avvio karte kliknite na Avionske karte do Dizeldorfa

Opcije za plaćanje

Rezervisanu avio kartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate uplatu.

Ako je plaćanje iz Srbije tokom radne nedelje:

Za plaćanje vikendom iz Srbije ili iz inostranstva jedina raspoloživa opcija je online, Master ili Visa karticom.

Rezervacija hotela u Nemačkoj

Za period boravka u Nemačkoj možete unapred da rezervišete hotelski smeštaj. Kliknite na link Online rezervacija hotela i pogledajte ponudu i cene smeštaja.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Naručite online i putno osiguranje za Nemačku. Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA