Avionska karta za studente Beograd Štutgart

Najjeftinija povratna avionska karta za studente na relaciji Beograd Štutgart u periodu polaska između 03.07. i 10.07.2011, a povratak za 15 dana.
Hvala

ODGOVOR

Avionska karta za studente Beograd Štutgart

Najjeftinija avionska karta za studente na relaciji Beograd Štutgart je za let u sredu 04.08. a povratak za dve nedelje 18.08.2012.godine.
Cena sa svim uračunatim taksama iznosi 18.492 dinara.
Polazak iz Beograda je u 08:10h a povratak iz Štutgarta u 10:45h.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Beograd BEG Štutgart STR

Cene avio karata i za druge datume leta proverite na linku Avionske karte do Štutgarta

Rezervacija avio karata

Instrukcije kako da obavite online rezervaciju avionskih karata pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu. A ako vam treba neki savet prilikom rezervacije, pozovite nas telefonom na broj 0800/085085 ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona ili na +38162/280029 ako zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona.

Avionske karte možete platiti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Nemačku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Nemačkoj - online rezervacije

Na linku Hoteli u Štutgartu pogledajte raspoložive hotele.

Kada pronađete odgovarajući hotel kliknite na dugme Nastavite i otvoriće se stranica preko koje unosite lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, a na istoj strani odmah vršite i plaćanje jednom od kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum rezervacije ili otkažete smeštaj potrebno je da direktno kontaktirate hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA