Avionske karte i hoteli u Nemačkoj

Interesuju me najjeftinije povratne karte za Njemacku za dvije odrasle osobe, jedno dijete i jednog omladinca u periodu od 15.06 do 31.08.2012.
Putovanje bi trajalo 7-10 dana.
Hvala!

ODGOVOR

Avionske karte do Nemačke

Zamolila bih vas da mi navedete do kog grada želite da putujete u Nemačkoj.
Ili popunite formular sa leve strane i sami proverite ponudu i za sve datume i destinacije.

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Cene karata za bilo koji datum putovanja i destinaciju proverite na linku Jeftine avionske karte do Njemačke.

Mogućnosti plaćanja

Nakon obavljene rezervacije, avionske karte možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Nemačku poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje. Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Nemačkoj

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Nemačkoj, kliknite na link Online rezervacije hotela i proverite ponudu i cene.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA