Avionske karte za Frankfurt, hoteli

Dve povratne karte Beograd Frankfurt, jedna za odrasle, jedna za omladince, datum 20.04.2012., a povratak 01.05.2012.

ODGOVOR

Avionske karte za Frankfurt

Za putovanje u Frankfurt u periodu 20.04.2012. - 01.05.2012. trenutno najpovoljnija ukupna cena za dve povratne avio karte (1 odrasla osoba i 1 omladinac starosti do 24 godine) iznosi 41.406 dinara sa svim uračunatim taksama.

U pitanju je direktan let avio kompanije Jat Airways.
Polazak iz Beograda je 20. aprila u 12h, a u Frankfurt slećete u 14h.
Povratak iz Frankfurta je 01. maja u 14.50h, a u Beograd stižete u 16.40h.

Ponudu za ove avionske karte pogledajte na linku Povratne aviokarte Beograd Frankfurt i ukoliko vam predloženi let odgovara, možete odmah online i da izvršite rezervaciju.

Za savet pri rezervaciji možete nas pozvati telefonom, radnim danima u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Red letenja i cene za bilo koji drugi datum putovanja proverite na Jeftine aviokarte za Nemačku.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Nemačku dobro je da imate i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Opcije za plaćanje avio karata i polise osiguranja

Nakon obavljene rezervacije, avionske karte i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.

Hoteli u Frankfurtu

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Frankfurtu, kliknite na link Frankfurt - online hoteli i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama za period 20.04.2012. - 01.05.2012.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pri čemu se cene za 11 noćenja u dvokrevetnoj sobi kreću od 40.637 dinara. Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA