Beograd Berlin cena avio karata

Isao bih iz Beograda za Berlin početkom septembra pa me interesuje koja je najpovoljnija cena povratne avio karte i da li su uključene aerodromske takse?

ODGOVOR

Cene svih avio karata zavise od datuma leta, pa vam preporučujem da posetite link Avio karte gde ćete izabrati datum putovanja i dobiti detaljnu ponudu za izabrani termin.
 
Najpovoljnija cena povratne avio karte na relaciji Beograd Berlin koju sam pronašla je sa polaskom 03.09. i povratkom 10.09. Cena avio karte je 21.237 dinara (174 evra). Avio prevoznik je avio kompanija Lufthansa, a na ovom letu imate jedno presedanje u Minhenu u oba pravca. 

Avio kompanija Lufthansa u cenu avio karte za letove unutar Evrope ne uračunava predati prtljag. On se dodatno naplaćuje. Postoje dve opcije:

20 € po pravcu, po putniku, ukoliko želite samo prtljag

50 € za prtljag u oba pravca i mogućnost promene avio karte. Ukoliko se odlučite za ovu opciju morate nam pre izdavanja avio karte poslati mail na info@aerogaga.com sa zahtevom za prtljag, a mi ćemo vam poslati profakturu za uplatu.

Samo prtljag možete i naknadno kupiti, nakon izdavanja avio karte, najkasnije dan, dva pre leta. Ista je procedura, šaljete nam upit na mail.

Kompletan raspored letova možete pogledati na linku Beograd Berlin, samo ukucajte željene datume putovanja.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA