Beograd Hamburg avionska karta za dete

 Želim da pošaljem dete (13 godina) u Hamburg u periodu od 18. - 22. decembra, dete bi se vratilo od 15. - 20. januara
 Koja dokumenta su mi potrebna, koliko košta povratna karta, koliko traje let? Dete ide u posetu kod kumovakoji tamo rade. Takođe dete je državljanin BIH.
 Kako da rezervišem kartu?

ODGOVOR

Beograd Hamburg avionska karta

Na relaciji Beograd Hamburg ne postoje direktni letovi za datume koje ste naveli pa je najpovoljnja varijanta let preko Minhena.
Cena karte za polazak u nedelju 18.12. a povratak u utorak 17.01. iznosi 15.226 dinara.

Let je kompanijom Lufthansa u oba smera.

Ponudu za navedeni datum pogledajte na linku Avionske karte do Hamburga ili kliknite ovde i proverite letove za druge datume.

Maloletno dete u avionu

Maloletna deca koja putuju sama bez pratnje moraju da imaju odobrenje oba roditelja koje se overava u opštini ili sudu

Lufthansa Miles & More program

Kupovinom avio karte preko Lufthansa aviokompanije ulazite u program Miles and More preko koga skupljate besplatne milje i stičete šansu za popust pri nekoj od narednih kupovina.
Ukoliko već imate frequent fly karticu, unesite je u polje Napomena prilikom rezervaisanja karte

Više o celom programu pročitajte na linku Miles & More program

Uputstvo za kupovinu preko interneta

Detaljne instrukcije (korak po korak) za kupovinu preko interneta pročitajte na linku Online kupovina

Ukoliko kartu kupujete iz inostranstva možete je platiti jedino putem Master ili Visa kartice i to odmah nakon rezervacije.
Za plaćanje iz Srbije pored kartica uplatu možete izvršiti i putem:

Nakon izvršenog plaćanja kartu dobijate na mail koji ste naveli u rezervaciji i sa tom kartom se čekirate na aerodromu.
Aviokarte možete rezervisati i pozivom na broj 0800/085085 ili za pozive iz inostranstva i sa mobilnog telefona broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 09h do 20h.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA