Beograd Lajpcig direktan let

Zanima me da li postoji direktan let Beograd - Lajpcig i koja je najniža cena leta?
Interesuje me i za kartu u jednom pravcu, a i za povratnu. Putovala bih 26.06.
Hvala!

ODGOVOR

Direktan let iz Beograda za Lajpcig

Na relaciji Beograd Lajpcig ne postoji direktan let pa je najbolja varijanta let preko Štutgarta kompanijom Germanwings.
Cena avio karte u jednom smeru za navedeni datum je 16.231 dinar.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Avionske karte za Lajpcig

Cena povratne karte za isti datum polaska, a povratak nakon dva dana iznosi 29.138 dinara.
U oba smera let je preko Minhena kompanijom Lufthansa
Ponudu pogledajte na linku Povratne karte Beograd BEG Lajpcig LEJ

Na linku Avionske karte do Lajpciga proverite raspoloživost i cene za druge termine leta

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potreban neki savet, pozovite nas telefonom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

lajpcig-avio-karte

Kupovina putnog zdravstvenog osiguranja

Za putovanje u Nemačku poželjno je da imate plaćeno i putno osiguranje. Polisu zdravstvenog osiguranja možete naručiti online, preko linka Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a sistem će odmah obračunatii cenu osiguranja za izabrani period boravka u Lajpcigu i na mail će vam stići instrukcije za uplatu. Izaberite opciju plaćanja koja vam najviše odgovara, a mi ćemo vam, čim evidentiramo uplatu, poslati polisu osiguranja e-mailom.

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Nakon obavljene rezervacije, avionsku kartu i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva (van Srbije), ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa, Amex ili Master karticom odmah nakon obavljene rezervacije karte. Jako je važno da budete registrovani na našem sajtu da bi imali mogućnost plaćanja karticom.

da-li-ste-spremni-za-putovanje

Rezervacija hotela u Lajpcigu

Ukolio vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Lajpcigu, kliknite na link Online hoteli i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama za planirani period boravka.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se u većini slučaja vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete kontaktirajte direktno hotel na broj koji ćete dobiti prilikom potvrde rezervacije. Za pojedine hotele imate i opciju da unesete broj kartice kao garanciju, a da platite na licu mesta. Svakako to je naglašeno na samoj stranici opisa hotela.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA