Beograd Minhen direktan let

Poštovani, interesuje me koja je najjeftinija povratna karta na relaciji Beograd - Minhen 07.05. odlazak, a 04.06, direktan let?

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Cena karte za direktan let na relaciji Beograd Minhen za polazak 07.05, a povratak 04.06. iznosi 19.364 dinara.

Kompanija koja prevozi putnike je Lufthansa, a let traje 1 sat i 35 minuta u oba pravca. Ručni prtljag je besplatan i ne može preći dimenzije 55x40x20 cm i težinu od 8 kg. Imajte u vidu da se za letove preko avio kompanije Lufthansa mora dodatno platiti prtljag do 23kg, a cena je 20 evra po pravcu. 

Da pogledate i druge letove, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd Minhen. Savetujemo da pre kupovine na našem sajtu pročitate upustvo za online kupovinu

Ukoliko vam je pri kupovini avionske karte potrebna moja asistencija, kontaktirajte me (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nam pošaljite vaš upit na mail info@aerogaga.com

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA