Beograd Štutgart najjeftinija povratna karta,hoteli

Najjeftinija povratna avio karta Beograd - Stutgart u periodu od 03.07.2012 do 10.07.2012 polazak a povratak za petnaest dana?

ODGOVOR

Beograd Štutgart najjeftinija povratna karta

Najjeftinija povratna karta na relaciji Beograd Štutgart je za polazak u sredu 04.jula a povratak za dve nedelje 18.jula 2012.godine.
Cena sa svim uračunatim taksama iznosi 18.364 dinara.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Beograd BEG Štutgart STR

Na linku Avionske karte do Štutgarta proverite red letenja i cene za druge datume

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, kroz četiri jednostavna koraka možete online da rezervišete karte, a ako vam je potrebno uputstvo kako to da uradite, pročitajte ga na linku Instrukcije za kupovinu.

Avionsku kartu možete rezervisati i putem telefona, radnim danima od 9h do 20h:

  • ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381-62-280029
  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, naš kontakt telefon je 0800-085-085 i razgovori su besplatni

Načini plaćanja avio karata

Nakon obavljene rezervacije, avionske karte možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Nemačku poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje. Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Nemačkoj

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Nemačkoj, kliknite na link Online rezervacije hotela i proverite ponudu i cene.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA