Beograd Hamburg sledeći let

Kupila sam dve karte za Hamburg, međutim zakasnio je na avion zbog gužve na granici. Da li postoji mogućnost da promenim karte za sledeci let prvi koji ima za Hamburg.
Hvala

ODGOVOR

Kako ste kupili avio kartu low cost kompanije Germanwings nažalost ne postoji mogućnost promene iste jer je karta propala pošto se nisu pojavili na letu. 

Jedina mogućnost je kupovina novih avionskih karata. Kliknite na link Beograd Hamburg. Za sutra, cena najpovoljnijeg leta po osobi iznosi 19.996 dinara sa međusletanjem u Dizeldorfu, a 03. decembra imate ponovo direktan let iz Budimpešte za Hamburg.

Instrukcije za kupovinu na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina, a možete da platite karte ebankingom, preko telefonske aplikacije, uplatnicom u bilo kojoj banci, nalogom za prenos preko firme, Visa/Master ili American Express karticom online odmah prilikom rezervisanja karte (neophodno je da budete registrivani na sajtu da bi mogli da platite karticom).

Avionske karte možete rezervisati i pozivom na brojeve 0800/085085 i 062/280029 svakog radnog dana od 09h do 20h (od ponedeljka do petka). Call centar ne radi vikendom i tokom praznika.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA