Cena avio karte Beograd Berlin

Dve karte za odrasle i jedna za dete od 6 god, sve povratne, na relaciji Beograd - Berlin. Interesuju me najniže cene, datum je početak maja?

ODGOVOR

Cene avio karata zavise od datuma putovanja, tako da vam savetujemo da klikom na najjeftiniji letovi do Berlina pronađete letove koji vam najviše odgovaraju i pogledate cene različitih avio kompanija.

U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite BER (za Berlin), izaberite datume putovanja u rubrikama Datum polaska i Datum povratka i dobićete sve raspoložive letove sa detaljima o letu i cenama.

Najpovoljnija opcija koju sam pronašla za vas odnosi se na dve karte za odrasle i jednu za dete od 6 god, sve povratne, na relaciji Beograd - Berlin, a cena je 57.317 dinara (468,85 €). 

Let obavlja avio kompanija Swiss Air. U odlasku imate presedanje u Cirihu, a u povratku u Minhenu.

Molimo vas da imate u vidu da avio kompanija Swiss Air u cenu avio karte za letove unutar Evrope ne uračunava predati prtljag. On se dodatno naplaćuje. Postoje dve opcije: 

 - 20 € po pravcu, po putniku, ukoliko želite samo prtljag 

 - 50 € za prtljag u oba pravca i mogućnost promene avio karte. Ukoliko se odlučite za ovu opciju morate nam pre izdavanja avio karte poslati mail na info@aerogaga.com sa zahtevom za prtljag, a mi ćemo vam poslati profakturu za uplatu. 

Prtljag možete i naknadno kupiti, nakon izdavanja avio karte, najkasnije dan, dva pre leta. Ista je procedura, šaljete nam upit na mail.

Kompletan raspored letova za željene datume putovanja možete pogledati na linku Beograd Berlin

Avionske karte možete platiti iz Srbije na tri načina:

Za plaćanje iz inostranstva jedini način je putem Visa ili Master karticeNapomena: za svaku kupovinu karticom potrebno je da se prvo registrujete na sajtu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA