Cena karata za Dizeldorf ili Dortmund, dve odrasle osobe i beba

Poštovani, zanima me povratna karta za Dieseldorf ili Dortmund u mjesecu oktobru. Razmak od polaska do povratka nekih petnaest dana nije bitan datum, samo da je karta povoljna za dve odrasle osobe i bebu osamnaest mjeseci. Unaprijed hvala.

ODGOVOR

Postoji direktna linija od Beograda do Dizeldorfa, organizuje je avio kompanija Air Serbia. Cena karte za dvoje odraslih i bebu je 51.596 dinara, odnosno 457€. Iz Beograda polećete 16. oktobra u 8 časova i 5 minuta izjutra, u Dizeldorfu ste u 10 časova i 15 minuta. Povratak je 1. novembra iz Dizeldorfa u 11 časova, u Beograd slećete u 13 sati i 5 minuta. Za pretragu drugih letova ili termina polazaka kliknite na link Najjeftinije karte od Beograda do Dizeldorfa.

Postoji i linija do Dortmunda sa presedanjem u Minhenu. Let organizuje Lufthanza, a cena povratne karte za dve osobe i bebu je 55.069 dinara ili 487€. Polazak je 16. oktobra u 6 časova i 50 minuta uz Beograda. U Minhenu imate pauzu od 9 sati i drugi let je u 17 sati i 25 minuta preko kompanije Germanwings. U Dortmundu ste u 18 časova i 35 minuta. Povratni let je 1. novembra u 6 časova i 50 minuta iz Dortmunda, pauza u Minhenu je 3 sata i 15 minuta i u Beogradu ste u 12 časova i 35 minuta. Za pretragu letova drugih avio kompanija ili drugih termina letenja pogledajte više na linku Najjeftiniji letovi iz Beograda do Dortmunda.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA