Cena karte za direktan let Beograd Frankfurt

Interesuje me cena karte, direktan let iz Beograda za Frankfurt, povratna karta od 01.12.2011 do 13.12.2011.
Hvala unapred

ODGOVOR

Direktan let Beograd Frankfurt

Najjeftinija avionska karta na relaciji Beograd Frankfurt za polazak u četvrtak 01.12. a povratak u utorak 13.12. iznosi 13.974 dinar.
U pitanju je Jatov direktan let

Na linku Avio karte do Frankfurta pogledajte ovu ponudu ili kliknite na Jeftine avio karte i proverite ponudu za druge datume

Online kupovina avio karte

Detaljne instrukcije (korak po korak) za kupovinu preko interneta pročitajte na linku Online kupovina

Plaćanje možete obaviti online Master ili Visa karticom, odmah nakon rezervacije ili na neki od sledećih načina (ako se plaćanje obavlja iz Srbije): uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo ili putem Raiffeisen web kredita

Aviokarte možete rezervisati i pozivom na broj 0800/085085 ili za pozive iz inostranstva i sa mobilnog telefona broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 09h do 23h.

Putničko osiguranje

 

Na sajtu možete online naručiti i putno osiguranje, za vaš bezbedan put u inostranstvo.
Potrebno je samo da na linku Uniqa osiguranje upišete svoje podatke, a mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji želite da provedete van zemlje. Nakon evidentirane uplate na mail će vam stići polisa osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA