Cena povratne karte Dizeldorf Sarajevo i težina prtljaga po osobi

Moja ćerka sa dvoje djece bi došla do Sarajeva i nazad. Djeca imaju 3 i 6 godina, interesuje me cijena i pošto prvi put leti, nepoznato joj je koliko može stvari ponijet i kako platit iz Dizeldorfa ili odavde. Zahvaljujem.

ODGOVOR

Najjeftinije iz Dizeldorfa prevozi kompanija Air Serbia i cena povratne karte za svo troje sa svim taksama je 98.855 dinara odnosno 875€. Polazak je u 11 sati i 5 minuta iz Dizeldorfa 10. septembra (vremena polaska i odlaska smo proizvoljno naveli, jer sami niste naveli datum), avion stiže u Beograd u 13 časova i 10 minuta. Na aerodromu Nikola Tesla imaju pauzu od 8 sati i 5 minuta, i u večernjim časovima imaju let do Sarajeva u 21 sat i 15 minuta. U Sarajevu su u 22 sata i 10 minuta. U povratku imaju let u 6 sati i 30 minuta do Beograda. Stižu u 7 sati i 15 minuta, imaju pauzu od 50 minuta i u 8 sati i 15 minuta poleću za Dizeldorf, gde konačno stižu u 10 sati i 15 minuta. Na letovima kompanije Air Serbia maskimalna težina prtljaga bez plaćanja dodatnih taksi je 30kg, kako za odrasle tako i za decu.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan.

Za pretragu drugih letova ili nekih drugih željenih termina potražite Najjeftinije letove od Dizeldorfa do Sarajeva.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter .

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA