Direktan let Beograd Dizeldorf

Molim vas, koja je najjeftinija varijanta za povratnu kartu od 16. aprila do 25. aprila iz Beograda do Dizeldorfa i koliko dugo traje rezervacija?
Hvala

ODGOVOR

Trenutno najjeftinija povratna avionska karta za Air Serbia direktan let Beograd Dizeldorf, za polazak 16. aprila i povratak 25. aprila košta 167 evra sa svim uračunatim taksama.

Da pogledate ponudu ili rezervišete avio kartu za željeni period kliknite na link Povratna aviokarta Beograd Dizeldorf. Rezervacija traje jedan dan i uplatu je potrebno izvršiti do kraja istog dana kada i rezervišete kartu.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Call centar ne radi vikendom i tokom praznika.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite kreditnom karticom.

Na linku Hoteli možete online rezervisati i smeštaj u Nemačkoj. U toku je naša akcija za portalom booking.com pa preko napred navedenog linka možete rezervisati smeštaj po još nižim cenama.

Kliknite na Facebook i Twitter i pratite naše posebne promocije.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA