Direktan let za Hamburg

Molim Vas možete li mi reći kada i da li u decembru postoji direktan let za Hamburg iz Ljubljane ili Trsta i ako ima, po kojoj ceni? Hvala. Srdačan pozdrav, Jelena

ODGOVOR

Cene avionskih karata

Cene aviokarata zavise od datuma, destinacije i vrste putovanja, pri čemu se mogu međusobno mnogo razlikovati.
Zato vam preporučujem da popunite masku sa leve strane tako što ćete da unesete destinacije (za Polazak iz unesite LJU (za Ljubljanu) ili TRS (za Trst), a za Sletanje u HAM (za Hamburg), izaberite vrstu putovanja (povratni let ili let u jednom smeru) i datume putovanja. Dobićete listu svih raspoloživih letova sa cenama koje su konačne.
Kada izabere let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete online da rezervišete i kupite kartu.

Direktan let za Hamburg

U našem online sistemu trenutno nema raspoloživih karata za direktan let iz Ljubljane i Trsta za Hamburg tokom decembra. Ali, pronašla sam vam jako dobru kombinaciju letova, po izuzetno povoljnoj ceni, za let iz Trsta. Cena povratne avio karte sa svim uračunatim taksama iznosi samo 16.630 dinara i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Let obavlja avio kompanija Lufthansa, sa jednim međusletanjem u Minhenu i zadržavanjem od samo 55 minuta.
Polazak iz Trsta je 11.12.2011. u 11.05h, a u Minhen stižete u 12.15h. U Minhenu se zadržavate 55min i ponovo polećete u 13.10h, a u Hamburgu ste u 14.30h.
Povratak iz Hamburga je 18.12.2011. u 15.05h, a u Minhen slećete u 16.25h. Iz Minhena polećete u 17.20h i u Trst stižete u 18.30h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Let Trst Hamburg. Ako vam ova ponuda odgovara, na istom linku možete izvršiti online rezervaciju karte, a plaćanje je potrebno da se obavi u roku od 12 sati, jer najčešće rezervacija toliko traje.

Da pogledate cene karata za neki drugi datum putovanja ili destinaciju kliknite na Avio karte.

Uputstvo za kupovinu aviokarata preko našeg sajta pogledajte na Online rezervacija avionskih karata.

Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije avio karata možete nas pozvati na broj 0800-085-085 od 9h do 20h sa fiksnog telefona, odnosno na +381-62-28-00-29 ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili van Srbije.

Online kupovina avio karata

Rezervisane avio karte vikendom i iz inostranstva možete platiti isključivo Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije.
Ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije to možete uraditi i na neki od sledećih načina:

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da posedujete i putno osiguranje za slučaj nezgode. Naručite ga online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje, a potrebno je da samo unesete potrebne podatke i izaberete način plaćanja. Kada evidentiramo vašu uplatu, na mail ćemo vam poslati polisu osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA