Doplata za kofer Ryanair let Niš Berlin

Poštovani,

Na sajtu je prikazana cena Rayanair leta iz Niša do Berlina sa uračunatim ručnim prtljagom koji je ograničen na 10 kg. Kolika je doplata za kofer do 23kg? Hvala.

Pozdrav, Jelena Božović

ODGOVOR

Doplata za kofer na Ryanair letu iz Niša do Berlina zavisi od datuma putovanja. Tačan iznos doplate možete pogledati ukoliko odaberete let, a zatim u trećem koraku ispod polja gde unosite podatke putnika imate prikaz doplate zavisno od težine kofera koji odaberete (15 ili 20 kg).

Ponudu letova za naredno putovanje možete pogledati na linku Niš Berlin

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Niš Berlin

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA