Germanwings Beograd Štutgart

Poštovani, našao sam povratan let kompanije Germanwings na destinaciji Beograd - Štutgart, a sa polaskom u četvrtak 09. oktobra i povratkom u utorak 14. oktobra, a po ceni od 119,17 evra. Naime, na sajtu kompanije Germanwings nalazim da je za navedeni let moguća rezervacija tkz. "Basic" opcije koja uključuje samo let i ručni prtljag, a po nižoj ceni, odnosno 79,98 evra. Moje pitanje je: Da li mogu preko Vas (Aerogage) da rezervišem ovaj let u navedenoj "Basic" varijanti? Zahvaljujem

ODGOVOR

Po nižoj ceni od ove koja je prikazana na sajtu nažalost nije moguće rezervisati avio kartu za Germanwings let na destinaciji Beograd Štutgart. Na njihovom sajtu vidim da je cena 123.98 evra za ovaj let. Basic varijantu nemamo ni mi.

Kako je ovo low cost kompanija, jedina mogućnost je da kartu platite Visa ili Master karticom online odmah prilikom rezervisanja karte.

Ukoliko vam bude bila potrebna moja asistencija prilikom pravljenja rezervacije za avio kartu možete da me pozovete na broj +381-62-280029. Radno vreme korisničke podrške je od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Vikendom i za vreme praznika podrška ne radi i tada mi možete poslati mail na info@aerogaga.com. A možete i WhatsApp i Viber poruku da mi pošaljete na broj +381-69-2800290.

Garantujemo vam da su cene za povratne avio karte do Štutgarta najpovoljnije na našem sajtu. Više o svemu pročitajte na linku Garancija cene.

Ukoliko vam je potreban hotelski smeštaj za planirani boravak u Štutgartu imamo sjajan predlog za vas. Da pogledate i ponudu koju smo izdvojili za vas u saradnji sa portalom booking.com kliknite na link Rezervacija smeštaja u Štutgartu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook-u i Twitter-u i budite uvek u toku sa aktuelnim promocijama i novostima iz aviosaobraćaja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA