Germanwings najjeftiniji let Beograd Stuttgart

Poštovani
Našao sam od Germanwingsa najjeftiniji let Beograd Stuttgart povratni let, za 20.311 din od 30. jula do 6. avg. Mozete li nekako da mi nadjete nekoliko dana ranije ili posle, samo da boravak u STR bude barem 10 dana za tu cenu!
Hvala

ODGOVOR

Najpvoljniji direktan let na relaciji Beograd Stutgart je za poletanje 23. jula, a povratak 06. avgusta - 202 evra (24.331 dinar). U pitanju je Air Serbia let koji traje 01:45h.

Što se letova sa presedanjem tiče, najpovoljnija cena je za 21. juli, a povratak 04. avgusta - 179 evra (21.623 dinara) kompanijom Swiss preko Ciriha, odnosno Austrian Airlinesom u povratku preko Beča. Po ceni te karte koji ste našli za Germanwings ne postoje letovi sa dužim zadržavanjem u Štutgartu.

Kliknite na link Beograd Stutgart, unesite željene datume putovanja i pogledajte sve raspoložive letove sortirane od najjeftinijeg ka najskupljem. Možete uraditi i rezervaciju kada pronađete let koji vam najviše odgovara.

Da bi brzo i jednostavno radili pretragu letova, rezervacije i kupovali avio kartu predlažem vam da se registrujete ovde. Jednom uneste podatke i svaki naredni put sistem automatski vuče podatke putnika, pa štedite vreme i sve je vrlo lako.

Ukoliko prvi put rezervišete avio karte na našem sajtu kliknite na link Kako da kupim online.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA