Hrana za bebe

Putujemo sa bebom u Nemacku sa Germanwings-om.
Da li mogu da ponesem hranu koja je u kutiji i bebi kozmetiku?

ODGOVOR

Kao i za odrasle, ista pravila vaze i za bebe. Mozete da ponesete 100ml tecnosti tj. kozmentike, a sto se hrane tice morate direktno proveriti sa kompanijom da li ce vam dozvoliti

Cene avio karata za Germanwings letove

Da pogledate red letenja preko drugih aviokompanija i uporedite cene kliknite ovde

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije naš kontakt telefon je 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Načini plaćanja

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz inostranstva ili vikendom iz Srbije ili tokom praznika to možete učiniti samo Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Hoteli u Nemackoj

Na linku Hoteli možete online rezervisati i hotelski smeštaj za svoju porodicu. Prilikom rezervacije hotela potrebno je da unesete broj svoje kartice kao garantni depozit da ćete platiti hotel kada budete odseli.

Uniqa putno osiguranje za Nemacku

Na sajtu možete online naručiti i putnicko osiguranje koje je pozeljno da imate tokom boravka u Nemackoj kako za vas tako i za bebu. Dovoljno je da popunite formular na linku Uniqa osiguranje a mi ćemo vam nakon toga poslati predračun na email adresu nakon sto izaberete nacin placanja polisa. Za svakog putnika je potrebno da radite posebnan zahtev, tj. da posebno popunite formular na gore navedenom linku. Čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polise osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA