Let Beograd Berlin u julu

Postovane Dame i Gospodo, rezervisao sam let za Berlin 29.07. odlazak i povratak 11.09.2012.
Agencija mi javlja da Vam se javim da postoji mogućnost otkazivanja leta. Molio bih Vas za informaciju da li JAT leti na ovoj destinaciji 29.07. - 11.08.2012?
Sa postovanjem Milan Mudrinic prof. nemackoj jezika

ODGOVOR

Let Beograd Berlin u julu

Za sada nema promena za let na relaciji Beograd Berlin.
Polazak je 29.07. u 08:15h a povratak 11.09. u 11:10h.
Za sve dodatne detalje o vašem letu predlažem vam da kontaktirate kompaniju preko koje je let ili agenciju koja je izdala kartu.
Kontakt telefone i adresu svih kompanija koje imaju predstavništvo u Beogradu možete pronaći na linku Aviokompanije

Rezervacija avionskih karata

Na linku Jeftine avionske karte pogledajte raspoložive letove i cene karata za bilo koji datum putovanja, do bilo koje destinacije.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, kroz četiri jednostavna koraka možete online da rezervišete karte, a ako vam je potrebno uputstvo kako to da uradite, pročitajte ga na linku Instrukcije za kupovinu.

Avionsku kartu možete rezervisati i putem telefona, radnim danima od 9h do 20h:

  • ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381-62-280029
  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, naš kontakt telefon je 0800-085-085 i razgovori su besplatni

Putno zdravstveno osiguranje

Za vaše putovanje u Nemačku preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje. Možete ga naručiti preko interneta, a potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara.

Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Nemačkoj - online rezervacije

Na linku Hoteli u Berlinu pogledajte raspoložive hotele.

Kada pronađete odgovarajući hotel kliknite na dugme Nastavite i otvoriće se stranica preko koje unosite lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, a na istoj strani odmah vršite i plaćanje jednom od kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum rezervacije ili otkažete smeštaj potrebno je da direktno kontaktirate hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA