Let do Memingena ili Minhena, Nemačka

Recite mi kada imate najjeftiniji let od Beograda do Minhena ili Memmingena, polazak krajem marta ili početkom aprila, a povratak krajem juna? Koja je cena predatog prtljaga?

ODGOVOR

Let do Memingena

Cena avio karte je manja ukoliko letite do Memingena i iznosi 92 eura za polazak 31. marta, a povratak 27. juna. Ukoliko Vam je na putovanju potreban i kofer do 23 kg doplata je 6600 dinara. Letite direktno Wizz Air avio kompanijom.

Memingen je udaljen 117 km od Minhena, a cena autobuskog transfera iznosi 8€.

Avio karte do Minhena

Ukoliko Vam više odgovara Minhen predlažem Lufthansa let po ceni od 141 euro sa svim uključenim taksama. Polazak je 31. marta, a povratak 25. juna.

Odaverite let do Minhena ili Avio kartu do Memingena, unesite datume putovanja i pogledajte kompletnu ponudu.

Prtljag na Lufthansa letu

Avio kompanija Lufthansa u cenu avio karte za letove unutar Evrope ne uračunava predati prtljag. On se dodatno naplaćuje. Postoje dve opcije:

  • 20 € po pravcu, po putniku, ukoliko želite samo prtljag
  • 50 € za prtljag u oba pravca i mogućnost promene avio karte. Ukoliko se odlučite za ovu opciju morate nam pre izdavanja avio karte poslati mail na info@aerogaga.com sa zahtevom za prtljag, a mi ćemo vam poslati profakturu za uplatu.

Samo prtljag možete i naknadno kupiti, nakon izdavanja avio karte, najkasnije dan, dva pre leta. Ista je procedura, šaljete nam upit na mail.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA