Let iz Sofije do Frankfurta

Da li mogu 06.04. iz Sofije u 10:15h leteti avionom u jednom pravcu za Frankfurt u jednom pravcu? Kupovinu želim sa izvršim na šalteru u Sofiji. Hvala unapred

ODGOVOR

Let iz Sofije do Frankfurta možete online kupiti na linku Sofija Frankfurt. Unesite željene datume putovanja i odaberite let koji vam odgovara. Mi smo online prodaja, kupovina se vrši na sajtu isključivo Visa ili Master kreditnom karticom.

Cena aviokarte iznosi 68 eura sa svim uključenim taksama i ručnim prtljagom do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm. Letite direktno Wizz Air aviokompanijom. 

Garancija sigurne kupovine

Garantujemo najniže cene letova ka svim destinacijama. Ako do ponoći istog dana pronađete povoljniju avio kartu od one koju ste kupili na našem sajtu, pošalijte dobijenu ponudu na izazov@aerogaga.com, a mi ćemo Vam za sledeću kupovinu izdati voucher u iznosu tri puta većem od pronađene razlike u ceni.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA