Let Minhen Dubai

Interesuje me koliko vremenski traje let od Minhena do Dubaija?
Unapred hvala.

ODGOVOR

Let Minhen Dubai

Na relaciji Minhen Dubai vreme trajanja leta je oko 6 sati.

Na linku Avionske karte do Dubaia proverite red letenja i cene za sve moguće datume i destinacije.

Kada pronađete let koji vam odgovara, na navedenom linku možete online rezervisati kartu ili nas pozovite telefonom, radnim danima u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Plaćanje avio karata

Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Ukoliko plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u Dubai poželjno je da kupite i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i sistem će obračunati cenu za izabrani period i destinaciju. Odmah će vam mailom stići i instrukcije za uplatu osiguranja, pa izaberite opciju za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Rezervacija hotela preko interneta

Na linku Dubai - hotelski smeštaj pogledajte ponudu i cene za sve moguće datume i destinacije

Kada izaberete hotel koji vam najviše odgovara po lokaciji, ceni i sadržaju, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće se prozor gde treba da unesete podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o osobama koje će odsesti u hotelu. Napomenula bih vam samo da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express.

Za sve promene u vezi rezervisanog hotelskog smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA