Let sa presedanjem Dizeldorf Beograd

Postovani, da li mozete da mi objasnite presedanje avionom.
Ja imam vezanu elektronsu kartu Beograd - Dizeldrof - Beograd sa presedanjem u Becu. Mene interesuje u koji ja avion ulazim u povratku za Beograd iz Dizeldorfa, u onaj koji ide za Bec (pa iz Beca ulazim u avion za Srbiju) ili u onaj avion koji ide za Beograd pa preseda u Becu, moram li na aerodromu presedanja isto da se cekiram. Pauza presedanja traja 02.20 minuta, meni apolutno nista nije jasno a ovo mi je prvi let sa presedanjem posto moram da se vratim nazad istog dan.
Hvala

ODGOVOR

Let sa presedanjem Beograd Dizeldorf

S obzirom da je let preko Beča prvo ulazite u avion koji ide na relaciji Dizeldorf Beč a onda na aerodromu u Beču sačekate avion Beč Beograd.
Na karti imate jasno naznačene gejtove gde trebate da idete i svi aerodromi su jako dobri obeleženi tako da ne postoji nikakva mogućnost da se ne snađete.
Čekiranje prtlkaga se vrši samo na polaznom aerodromu a putnik se čekira i na aerodromu međusletanja.

Detaljnije o letu sa presedanjem pročitajte ovde.

Online kupovina avio karte

Da pogledate ponudu letova za bilo koji datum putovanja i za bilo koju svetsku destinaciju kliknite na link Najjeftinije aviokarte.
Unesite destinaciju, datum i tip putovanja i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama. Prikazane cene su konačne, sa svim uračunatim taksama i nemate nikakve dodatne troškove.

Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete online odmah da besplatno rezervišete avio karte. Rezervacija najčešće važi 12 sati, i u tom periodu ste u obavezi da rezervisane karte platite na način kako to vama najviše odgovara.

Rezervaciju avionskih karata možete uraditi i pozivom na broj 0800-085-085, svakog radnog dana od 9h do 23h. Poziv je besplatan ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji.
Za rezervacije iz inostranstva i sa mobilnog telefona pozovite nas na +381-62-28-00-29.

Uniqa putno osiguranje

Uvek kada putujete u inostranstvo poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje.

Naručivanje se vrši na linku Uniqa osiguranje gde popunjavate podatke putnike
Kada popunite sve tražene sistem će obračunati cenu i na e-mail će vam stići instrukcije za uplatu. Po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam mailom polisu zdravstvenog osiguranja.

Rezervacija hotela preko interneta

Ako vam je na putovanju potreban i hotelski smeštaj, cene i raspoloživost pogledaj na linku Online rezervacija hotela

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela.
Ukoliko naknadno budete imali potrebu za nekom izmenom u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA