Let za Minhen, povratna karta, hoteli

Interesuje me let za Minhen, povratna karta koliko košta? Putovala bih 07.04.2012., a povratak bi bio 16.04.2012.

ODGOVOR

Let za Minhen

Trenutno najpovoljnija cena povratne avionske karte Beograd Minhen za polazak 7.4.2012. i povratak 16.4.2012. iznosi 24.437 dinara sa svim uračunatim taksama. U odlasku je direktan let sa avio kompanijom Lufthansa , a u povratku letite sa prevoznikom Austrian Airlines i postoji jedno međusletanje u Beču.

Polazak iz Beograda je 7.4.2012. u 17h, a u Minhen stižete u 18.35h.
Za povratak iz Minhena 16.4.2012. imate na raspolaganju nekoliko poletanja, a najbolja kombinacija letova je za polazak u 18.35h. Nakon međusletanja u Beču, gde se zadržavate 2 sata i 40 minuta, u Beogradu ste u 23.30h.

Ukoliko želite da putujete direktnim letom u oba smera, cena povratne karte iznosi 32.040 dinara, a let obavlja Lufthansa.

Da pogledate ove ponude, kao i sve ostale za isti termin putovanja kliknite na link Let Beograd Minhen. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete da rezervišete kartu, a plaćanje je potrebno da obavite do kraja dana.

Avionsku kartu možete rezervisati i preko telefona, radnim danima od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte do Minhena.

Putno zdravstveno osiguranje

Za vaše putovanje u Nemačku preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje. Možete ga naručiti preko interneta, a potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara.

Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Nakon obavljene rezervacije, avionsku kartu i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina:

Napomena: Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je plaćanje preko Visa ili Master kartice.

Hotelski smeštaj u Minhenu

Kliknite na link Hoteli u Minhenu i pogledajte ponudu hotelskog smeštaja za period vašeg boravka od 7.4.2012. do 16.4.2012. Imate na raspolaganju veliki broj hotela, a cene za devet noćenja u jednokrevetnoj sobi se kreću od 33.351 dinara.

Kada pronađete smeštaj u kome biste želeli da odsednete, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

Na linku Online Hoteli pogledajte ponudu hotelskog smeštaja u Minhenu i za bilo koji drugi period boravka.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA