Letovi od Dubrovnika do Dizeldorfa

Poštovani, interesuje me da li ima letova za Keln, Dortmund ili Dizeldorf sa aerodroma Ćilipi ovih dana u jednom smjeru. Hvala, Milan

ODGOVOR

Nemate direktnih letova, ali zato postoje letovi sa jednim i više presedanja. Najpovoljnija varijanta vam je 16. oktobra, za let kompanije Lufthansa preko Minhena. Vreme poletanja je 16:55 minuta sa aerodroma Ćilipi, pauza u minhenu je 2:25h i u Dizeldorfu ste u 22:10h. Za rezervaciju ovog leta ili pretragu drugih kliknite na link Najjpovoljnije od Dubrovnika do Dizeldorfa.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA