Letovi za Regensburg

Postovani,
interesuju me letovi za Nemacku. Putovala bih u Regensburg. Znam da tamo nema letova, ali zato me interesuju letovi za najblize mesto Regensburgu?
Da li mozete da mi kazete koje je i da li ima letova za tamo?

ODGOVOR

Letovi za Regensburg nažalost ne postoje, ali je najbliže mesto koje ima aerodrom Minhen.
Zato vam preporučujem da kupite povratnu avio kartu Beograd Minhen, a onda iz Minhena do Regensburga možete da putujete nekim lokalnim prevozom (voz, autobus)

Da pogledate cene karata preko svih avio kompanija za željeni datum putovanja kliknite na link Letovi za Minhen

Kartu možete rezervisati i telefonom svakog radnog dana u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Uniqa putničko osiguranje za Regensburg

Za vaše putovanje u Regensburg preporučujem vam da kupite online i putno zdravstveno osiguranje za dete koje putuje. Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular sa njenim/njegovim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Plaćanje avionske karte i putnog osiguranja

Nakon obavljene rezervacije, avionsku kartu i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.

Hoteli u Regensburgu

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Regensburgu, kliknite na link Online hoteli i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama za planirani period boravka.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA