Lufthansa Beograd Frankfurt let u jednom danu

Molim vas da mi odgovorite da li ima i kada let iz Beograda za Hamburg od 14.12 pa nadalje u ranim jutarnjim satima bi bio odlazak, a u popodnevnim povratak za Beograd povratak bi bio.
Ako je moguće u istom danu.
Molim za hitan odgovor

ODGOVOR

Kako direktan let na ovoj relaciji ne postoji najpovoljnija varijanta da letite u istom danu je 16. decembar. Cena sa svim taksama je 67.363 dinara za Air France let preko Pariza u oba smera. Let iz Beograda jeste jutarnji, u 06:40h ali u Hamburg slećete u 14h, dok povratak imate u 17:40h ili u 18:35h.

Skuplji let, ali sa više vremena u Hamburgu je Lufthansa preko Frankfurta u oba smera za iste datume. Poletanje iz Beograda bi bilo u 06:40h, a sletanje u Hamburg u 11h. Povratak iz Hamburga bi bio u 20h. Cena sa svim taksama bez uračunatog prtljaga iznosi 105.589 dinara i karta je nepromenljiva. Ukoliko želite da karta ima mogućnost menjanja po uslovima tarife i prtljag težine do 23kg doplata na ovu cenu je 50 evra.

Kliknite na link Letovi iz Beograda za Hamburg unesite željeni datum i pogledajte sve raspoložive letove sortirane od najjeftinijeg ka najskupljem. Kada nađete let koji vam najviše odgovara možete ga online odmah i rezervisati.

Možete nas pratiti na društvenim mrežama, Facebook-u i Twitter-u, saznati bitne informacije o destinaciji koja vas interesuje, a takođe ćete imati svakodnevni uvid u promocije svih avio kompanija.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA