Nirnberg i Hanover avio karte

Dobar dan,
Potrebne su nam informacije o najpovoljnijim avio kartama. Zbog potrebe preduzeća, a u vezi učestovanja na sajmovima potrebne su mi informacije o najpovoljnijim povratnim avio kartama za sledece destinacije:
24.02. polazak za Nirnberg, povratak 28.02. nomalno - polazak iz Beograda. Vreme polaska jutro, a povratka popodne. Što kraći vremenski transfer. Najpovoljnija cena za dve odrasle osobe.

Druga informacija vezana je za najpovoljniji iznos avio prevoza, takodje za dve odrasle osobe, destinacija je Hannover, sa jutarnjim polaskom 08.03. iz Beograda, a povratkom dana 15.03. u popodnevnim satima. Takodje, sa što kraćim vremenskim transferom.

S poštovanjem
Gordana Prokić

ODGOVOR

Cena za dve povratne avionske karte do Nirnberga, za datume koje ste naveli, sa svim uračunatim taksama iznosi 66.634 dinara (547 evra), što je po osobi 33.317 dinara. Poletanje iz Beograda je u 07:25h. Letite preko Dizeldorfa i u Nirnberg slećete u 13:10h. Povratak je u 18:40h preko Beča i u Beograd slećete u 22:20h.

Da pogledate red letenja i online rezervišete karte kliknite na link Beograd Nirnberg

Cena za dve osobe do Hanovera, sa svim taksama iznosi 54.550 dinara. Po osobi je cena 27.225 dinara. U odlasku letite preko Beča Austrian Airlines kompanijom, a u povratku Lufthasanom preko Frankfurta. Kliknite na link Beograd Hanover i rezervišite karte za let.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h (od ponedeljka do petka) na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan.

Vikendom i za vreme praznika Call centar ne radi.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.
Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Nirnberg i Hanover. Uverite se u to na linku Garancija.

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hoteli u Nirnbergu i Hanoveru - u toku je naša promocija sa portalom booking.com pa možete iskoristiti povoljnosti na napred navedenom linku.

Organizujemo i prevoz od/do aerodroma ako dolazite sa juga Srbije. Za više informacija kliknite na Transfer od/do Aerodroma Nikola Tesla

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA