Podgorica Frankfurt

Cena avio karte u jednom pravcu za jednu osobu Podgorica - Frankfurt

ODGOVOR

Podgorica Frankfurt

avio-karte-beograd-frankfurt

Cena avio karte u jednom smeru na relaciji Podgorica Frankfurt iznosi 119 evra
To je direktan let Montenegro Airlines aviokompanije koji traje dva sata
Poletanje iz Podgorice je u 11:45h, a sletanje u Frankfurt u 13:45h

Rezervacija avio karte

Da pogledate cene avio karata i red letenja preko drugih aviokompanija za ovaj datum kliknite na Podgorica TGD - Frankfurt FRA.

Rezervisane avio karte vikendom i iz inostranstva možete platiti isključivo Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije.

Plaćanje iz Srbije, pored Vise i Master kartice, možete izvršiti i na neki od načina:

Karte možete preko nedelje rezervisati pozivom na broj 0800-085-085 od 9h do 20h sa fiksnog telefona, odnosno na +381-62-28-00-29 sa mobilnog telefona ili van Srbije.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA