Podgorica Frankfurt povratna avio karta

Zelim da znam koliko kosta povratna karta u eurima Podgorica - Frankfurt polazak negde od 1.oktobra a dolazak oko 1.decembra.
Unaprijed hvala

ODGOVOR

Podgorica Frankfurt povratna avio karta

Najjeftinija povratna karta na relaciji Podgorica Frankfurt je za polatak u ponedeljak 01.10. a povratak u nedelju 02.12.2012.godine.
Cena karte sa svim uračunatim taksama iznosi 29.338 dinara ili 249€ po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije na današnji dan.
U pitanju je direktan let kompanijom Montenegro Airlines.
Da pogledate ponudu, kupit eili rezervišete avio kartu kliknite na Podgorica TGD Frankfurt FRA

Na linku Avionske karte do Minhena pogledajte ponudu i za druge datume

Kartu možete rezervisati i telefonom svakog radnog dana u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Plaćanje avio karata

Nakon obavljene rezervacije, avionsku kartu možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva (van Srbije), ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom odmah nakon obavljene rezervacije karte.

Hoteli u Frankfurtu

Ukolio vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Frankfurtu, kliknite na link Frankfurt - online hoteli i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama za planirani period boravka.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete kontaktirajte direktno hotel na broj koji ćete dobiti prilikom potvrde rezervacije

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA