Povratna avionska karta, Beograd Frankfurt

Zanima me cena povratne karte Jat Airways-a iz Beograda za Franfurkt i iz Franfurkta povratna za Beograd u periodu od 10.08. do 20.08.2012.?

ODGOVOR

Najjeftinija povratna avionska karta Beograd - Frankfurt je za poletanje upetak 10.08.2012. u 06:05h i sa svim uračunatim taksama iznosi 26.623 dinara. Povratak je u ponedeljak 20. avgusta u 21:30h za Beograd.
Da pogledate red letenja i online rezervišete kartu za ovaj let kliknite na Beograd Frankfurt

Na linku Avionske karte do Frankfurta proverite red letenja i cene za druge datume

Online rezervacija avionskih karata

Instrukcije kako da obavite online rezervaciju avionskih karata pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu. A ako vam treba neki savet prilikom rezervacije, pozovite nas telefonom na broj 0800/085085 ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona ili na 062280029 ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona.

Rezervacija avionske karte važi jedan dan. Zbog toga je potrebno da rezervisanu kartu platite do kraja dana kada i obavite rezervaciju.

Avionsku kartu možete platiti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Frankfurt poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Nemačkoj - online rezervacije

Na linku Hoteli u Frankfurtu pogledajte raspoložive hotele i cene za planirani period boravka u Nemačkoj.

Kada pronađete odgovarajući hotel kliknite na dugme Nastavite i otvoriće se stranica preko koje unosite lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, a na istoj strani odmah vršite i plaćanje jednom od kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum rezervacije ili otkažete smeštaj potrebno je da direktno kontaktirate hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA