Povratne aviokarte Beograd Dizeldorf

Cena karte za dve osobe za Dilzovdof, povratna na mesec dana.

ODGOVOR

Najjeftinije avionske karte za Nemačku

Cena avionske karte zavisi od datuma putovanja i cene se međusobno mogu dosta razlikovati od dana do dana letenja. Zato vam preporučujem da na linku Jeftine avionske karte uneste datum kada biste želeli da putujete, kao polazište izaberite Beograd (BEG), a kao odredište Dizeldorf (DUS) i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama za taj termin leta.

Cene koje vam se budu prikazale su konačne, sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove. Izaberite let koji vam najviše odgovara i na istom linku možete online da rezervišete i kupite kartu.

Povratne aviokarte Beograd Dizeldorf - direktan let

Najpovoljnija cena povratne avionske karte za direktan let, na mesec dana, a za polazak u novembru, odnosi se na putovanje u periodu 25.11.2011. - 25.12.2011. Cena za dve povratne avionske karte sa svim uračunatim taksama ukupno iznosi 34.590 dinara (odnosno 17.295 dinara po osobi).

Let obavlja avio kompanija JAT.
Polazak iz Beograda je u petak 25.11.2011. u 7.45h i u Dizeldorf slećete u 10.05h.
Povratak iz Dizeldorfa je u nedelju 25.12.2011. u 11h i u Beogradu ste u 12.55h.

Ponudu za ovaj let možete da pogledate na linku Direktan let Beograd Dizeldorf. Na istom linku možete besplatno online da rezervišete avionske karte, a plaćanje je potrebno da obavite u roku od 12 sati.

Ukoliko vam ne odgovara ovaj termin putovanja, ponudu letova i cene avionskih karata za bilo koji drugi datum ili destinaciju pogledajte na linku Najjeftinije aviokarte.

Kupovina aviokarata preko interneta

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.

Rezervisane aviokarte možete platiti na jedan od sledećih načina:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Online putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA