Povratne aviokarte, cene karata za Štutgart

Koliko koštaju povratne cene karata za Štutgart za 3 odrasle osobe iz Beograda, po mogućstvu da je polazak 5. april?

ODGOVOR

Aviokarte za Štutgart

Cena povratne aviokarte mnogo zavisi od datuma povratka i kako se cene međusobno mogu dosta razlikovati od dana do dana, najbolje je da popunite masku sa leve strane i proverite cenu karte za tačan datum putovanja.

U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite STR (za Štutgart), izaberite iz kalendara datume putovanja i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama.

U toku je promotivna akcija avio kompanije Jat Airways za direktne letove do Štutgarta i još uvek ima mesta na letu za polazak 4. aprila i povratak nakon 10 dana. Ukupna cena za 3 povratne aviokarte sa svim uračunatim cenama iznosi 47.241 dinara.

Ova ponuda traje do 2. aprila i dok ima slobodnih mesta, pošto je broj promotivnih karata ograničen.

Poletanje iz Beograda je 04.04.2012. u 8.10h, a sletanje u Štutgart je u 9.55h.
Povratak iz Štutgarta je 14.04.2012. u 10.40h, a u Beograd stižete u 12.20h.

Da pogledate ponudu, kao i red letenja i cene preko drugih avio kompanija kliknite na link Letovi za Štutgart. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, preko istog linka možete odmah i da rezervišete aviokarte.

Karte možete rezervisati i putem telefona, svakog radnog dana u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Uniqa putno osiguranje

Za vaše putovanje u Nemačku preporučujem vam da kupite online i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Nakon obavljene rezervacije, avionske karte i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.

Hoteli u Štutgartu

Ako vam je tokom boravka u Štutgartu potreban i hotelski smeštaj, kliknite na link Hoteli u Nemačkoj - online booking i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama za planirani period boravka.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA