Povratni letovi u istom danu za Frankfurt

Koliko bi izasla povratna karta do Frankfurta, ne bitno koji dan izmedju Oktobra 2012 i Marta 2013, odlazak i povratak isti dan?
Lufthansa nudi cene i po 450 EUR do Frankfurta, dok Jat Airways nema opciju povratka istog dana.
Zasto?

ODGOVOR

Povratna avio karta na relaciji Beograd Frankfurt da letite istog dana i vratite se je najpovoljnija za let 06. novembra 2012 godine i iznosi 18.924 dinara
Cena se odnosi na direktan let Jat Airwaysa
Da pogledate red letenja i cene preko svih aviokompanija koje istog dana lete na relaciji Beograd - Frankfurt - Beograd kliknite na link Povratni letovi u istom danu

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam je potreban neki savet prilikom rezervisanja ili dodatno objasnjenje, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Cena avio karata i red letenja za druge datume pogledajte na linku Avionske karte do Frankfurta

Mogućnosti za plaćanje aviokarte

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Putno osiguranje

Za putovanje u Nemačku poželjno je da posedujete i putno osiguranje za slučaj nezgode, pa ne zaboravite na njega.
Naručite ga online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje.
Unesite potrebne podatke i izaberite način plaćanja. Kada evidentiramo uplatu, na mail ćemo vam poslati polisu. Vikendom možete platiti samo Visa ili Master karticom, a preko nedelje kao i avio karte na još jedan gore naveden način

Hoteli u Nemačkoj

Za vaše putovanje u Frankfurt možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu i cene pogledajte na linku Nemačka - online hoteli.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke kao gosta hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA