Promena leta Duseldorf Nis

Pozdrav
Imam povratnu kartu Düsseldorf - Niš 30.03.
Da li mogu da iskoristim tu kartu ranije?
Hvala

ODGOVOR

cta-kompletna-ponuda-letova

Povratna avio karta je vezana za datum putovanja, pa je ne možete iskoristiti ranije. Ukoliko ste kupili avio kartu kod nas, na AeroGaga sajtu, pošaljite nam upit za promenu datuma putovanja na mail info@aerogaga.com da proverimo koliko bi koštala promena.

Kako je u pitanju RyanAir low cost aviokompanija, nekada je povoljnije kupiti novu kartu za povratak nego platiti promenu jer je minimalni penal za promenu 60 evra + razlika u ceni i tarifi.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA