Avio karte Beograd Frankfurt

Ja bih da putujem za Nemačku, to jest u Frankfurt 15. ovog meseca. Čuo sam za popust koji nudite na avionske karte, pa bih vas molio da mi javite cene avio karata. Putujemo ja i brat, tako da bih voleo da kupim kartu kod vas. Hvala unapred.

ODGOVOR

 Let Beograd Frankfurt

 Za polazak 15.12.2011. nema nikakvog popusta na aviokarte i najjeftinija povratna karta koju sam vam pronašla je za povratak 7.1.2012. Ukupna cena za 2 povratne karte je 38.560 dinara i u ovaj iznos su uračunate sve takse.

 Da pogledate ovu ponudu, rezervišete ili kupite avionske karte, kliknite na Povratna karta za Frankfurt.

 Popust na aviokarte za Frankfurt

 Popust na Jatove letove za Frankfurt se odnosi na sve polaske iz Beograda od 16.12.2011., a da povratak iz Frankfurta bude posle 1.1.2012.

 Ukoliko možete da pomerite polazak za jedan dan, na 16.12.2011. preporučujem vam da razmotrite promotivnu ponudu. Najjeftinija povratna karta koju sam vam pronašla je za polazak 16.12.2011. i povratak 5.01.2012. i košta 14.194 dinara po osobi. Ukupna cena za 2 povratne avionske karte sa svim uračunatim taksama iznosi 28.388 dinara i preko ovog iznosa ne biste imali nikakve dodatne troškove.

 Ovo je direktan let avio kompanije Air Serbia.
 Polazak iz Beograda je u petak 16.12.2011. u 12h, a u Frankfurt slećete u 14h.
 Povratak iz Frankfurta je u četvrtak 5.01.2012. u 14.50h, a u Beogradu ste u 16.40h.

 Da pogledate ponudu karata za ovaj datum putovanja kliknite na link Promotivne aviokarte Beograd Frankfurt. Izaberite let i na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokarte. Kako rezervacija traje najčešće 12 sati, u tom roku je potrebno i da obavite plaćanje.

 Ponudu letova i cene karata za bilo koji drugi datum ili destinaciju pogledajte na Avio karte.

 Plaćanje avio karata preko interneta

 Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte možete pročitati na linku Online kupovina. Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Ukoliko plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

 Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

 

 Uniqa putno osiguranje

 Za putovanje u inostranstvo, radi vaše bezbednosti potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.
 
 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA