Prtljag na letu za Dizeldorf

Leteo bih za Diseldorf ali mi nije jasno ovo Vaše objašnjenje o prtljagu težem od ovog uračunatog u cenu. Imam kofer normalne veličine koji sam do sada koristio, nikako se ne uklapa u dimenzije koje ste Vi dozvolili.

Konkretno pitanje: za kofer veličine 65x40x30cm i težine 18 kg kolika je doplata i ne letim ni do Kanarskih ostrva, a još manje za Grčku ili gde već, a nisam ni sportista. Idem u Diseldorf.

ODGOVOR

Cena prtljaga zavisi od aviokompanije preko koje želite da letite i datuma putovanja, kao i grada odakle polećete. 

Kako se vaše pitanje odnosi na čekiranu torbu tj. prtljag koji predajete prilikom čekiranja imate jednu od situacija

  • Lufthansa, Swiss ili Austrian let - doplata po pravcu je 20eur i karta nema mogućnost promene
  • Wizz Air i RyanAir let - doplata za torbu zavisi od datuma putovanja i odakle polećete - kreće se od 17eur po pravcu.

Torbu za lowcost letove možete odmah da dodate na zadnjem koraku rezervacije i dokupite (prikazuje se cena), a za Lufthansa grupu se naknadno kupuje prtljag.

Najbolje bi bilo da nam pošaljete detalje vašeg putovanja - datum i mesto polaska, kao i povratka da bi mogla da vam dam preciznu informaciju. 

Rezervacija karte za Dizeldorf

Kliknite na link Avio karte, za poletanje iz Beograda unesite BEG, a iz Niša INI. Za sletanje u Dizeldorf unesite DUS. Iz kalendara odaberite tačan datum polaska, odnosno povratka. Iz liste odaberite broj putnika i kliknite na dugme Pretraži

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

Šta ako na prikazu leta piše 0 kom za prtljag

Ukoliko u detaljima rezervacije u koloni za prtljag piše 0 kom, znači da je u cenu avio karte uračunat samo ručni prtljag maksimalne težine do 7kg.

U slučaju da vam je za putovanje potreban predati prtljag (kofer do 23kg ili 32kg), pošaljite nam mail na info@aerogaga.com. Za svaku avio kompaniju se razlikuju cene, pa ćemo vam naknadno poslati predračun za uplatu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA